1xbet NL bonus 100%

Wat voor bonussen kan ik krijgen bij 1xbet?

1xbet BrasilInlegbonus. U kunt bij 1xbet al bij de eerste inleg een bonus ontvangen met een omvang van wel 100 %. De bonus is echter beperkt tot een bedrag van EUR 100,-. Voor de bonus is registratie nodig en er moet een eerste bedrag zijn ingelegd ten bedrage van ten minste €10,-. Vervolgens wordt meteen uw bonus bijgeschreven.

Voor het bijschrijven van de entreebonus gelden wel nog een paar andere voorwaarden. De bonus kan alleen worden bijgeschreven op een 1xbet-account waarvan het profiel volledig is ingevuld. De andere voorwaarde heeft betrekking op de omzet van de bonus. Volgens de huidige voorwaarden moet de bonus minstens 5× worden omgezet in accumulatorweddenschappen. Bij elk van de accumulatorweddenschappen moet er worden ingezet op ten minste 3 gebeurtenissen of meer. Deze 3 gebeurtenissen moeten bovendien een quotering hebben van 1,40 of meer. De omzet wordt door 1xbet alleen erkend indien alle weddenschappen die met dit bedrag zijn afgesloten in het systeem volledig zijn verwerkt.

1xbet inschrijven – welkomst bonus 100 €/£/$ »
Wordt niet voldaan aan bovenstaande voorwaarden, dan kunt u geen geld van uw 1xbet-account opnemen. De bonussen of winsten die uit het bonusbedrag zijn verkregen worden dan ongeldig verklaard.

De 1xbet-bonus kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promotie-aanbiedingen en er is maar één bonus toegestaan per gebruiker. Probeert u onder deze voorwaarde uit te komen, dan loopt u risico op vervolging. In het uiterste geval kan dit leiden tot het schrappen van uw account, waarbij u uw gehele tegoed uiteraard verliest. Hebt u geen belangstelling in de bonus, dan kunt u uiteraard de bonus bij voorbaat weigeren.

Regelmatige promotie-aanbiedingen

1xbet heeft momenteel een rijk aanbod aan promotie-aanbiedingen, die elkaar regelmatig afwisselen. Interessant is bijvoorbeeld de opbeurende bonus die u kunt krijgen na een serie verloren weddenschappen.

De voorwaarden voor de bonus voor een serie van aaneengesloten verloren weddenschappen zijn als volgt: er moet ten minste 20 keer achter elkaar verloren zijn binnen een periode van 30 dagen. De bonus die daarop volgt varieert van de 100 tot 500 dollar, afhankelijk van hoeveel u oorspronkelijk hebt ingezet. Hou voor deze bonus wel in de gaten dat als u voor accumulatorweddenschappen hebt gekozen, deze moeten zijn ingezet op verschillende sporten en verschillende resultaten, anders hebt u geen recht op de 1xBet bonus.
We benadrukken dat 1xbet momenteelgeen reload bonussen aanbiedt en er ook geen enkel reload vaste klanten-pogramma bestaat.
Bonusspelen

De bonusspelen bij 1xbet bestaan uit 1x Memory, 1x Loterij, 1x Schatkist, 1x Kaskraker, 1x Rad van Fortuin en de Dagloterij. Het principe van deze kansspelen is het verkrijgen van bijzondere winsten of bonuspunten, waarbij geldt dat hoe meer u speelt, hoe groter de kans op winst.

De dagjackpot bij 1xbet casino

Altijd moet u de individuele voorwaarden van het aanbod volgen. Die veranderen dagelijks en bij het inzetten zijn op u de geldende regels van toepassing. De tijdteller op de website geeft aan hoeveel tijd er die dag nog is voordat de opdracht voor de spelers verandert. Om 0:00 Moskoutijd (Moscow Standard Time) wordt de jackpot aan de winnaar overgeschreven en tegelijk wordt de nieuwe opdracht bekend gemaakt. Ook het winstbedrag wordt op de website vermeld. Op uw ticket, vermeld in de actuele en voorgaande lotingen, ziet u of u de winnaar bent.


1xbet bonus kalender virtuele sporten

Het gaat in principe niet om weddenschappen op daadwerkelijke sportwedstrijden, maar op virtuele wedstrijden, zowel voetbal als paardenrennen. Op de betreffende dag kunt u inzetten op een concrete sport. De cashback bij de bonuskalender ligt rond de 30%.

Wat voor bonussen kan ik krijgen bij 1xbet?
5 (100%) 1 vote