1xbet NL bonus 100%

1xbet mobiel wedden. Hoe kan ik bij 1xbet wedden via mijn mobiele telefoon?

1xbet mobiel Wedden via de mobiele telefoon wordt steeds populairder vanwege de enorme toegankelijkheid. Vanwege de enorme vlucht die de smartphone de afgelopen jaren heeft genomen hebben de meeste mensen er bijna altijd één bij zich. Zo kunnen ze altijd en overal spelen. Hoe kan ik spelen via 1xbet, wat zijn de voordelen van spelen via je mobieltje en waarop moet ik letten?

 

Om wedden via de mobiele telefoon te vereenvoudigen heeft 1xbet de volgende apps:

De 1xbet app voor Androids werkt op de systemen 4.1 en hoger. U kunt de app gratis downloaden op de website van de verstrekker, of via Google Play. Een andere mogelijkheid is de app voor smartphones met iOS als besturingssysteem. Die is verkrijgbaar in de AppStore. Daar kunt u ook de app downloaden om promo-codes te selecteren en te kopen. Voor telefoons die Java ondersteunen is er een app die u rechtstreeks kunt downloaden vanaf de officiële website van 1x bet.

1xbet inschrijven – welkomst bonus 100 €/£/$ »
Om makkelijker te kunnen wedden op een klassieke pc, is er speciale software ter beschikking. Deze heet 1xWin en draait onder Windows, onder de versies Xp, Vista, 7, 8 en 10.

Hoe gebruik ik de 1xbet mobiele app?

Op uw mobiele telefoon moet het downloaden van onbekende bronnen mogelijk zijn, anders kan het downladen van het bestand problemen opleveren. Nadat u de 1xbet app hebt gedownload en geïnstalleerd, heeft u de inloggegevens nodig die u hebt ingevuld bij de registratie op de website. Voor alle apparaten hebt u vervolgens alleen nog de gebruikersnaam en het paswoord nodig. Vervolgens kunt u uw weddenschappen beheren zoals u gewend was op de website. U kiest dus uit het menu de sport waarop u wilt wedden, uw gok en het inzetbedrag, en bevestigt uw keuzes. De hele omgeving werkt heel intuïtief.

Is de app per se nodig?

De app is niet onvoorwaardelijk nodig om te kunnen spelen op uw mobiele telefoon. De 1xbet-website is geoptimaliseerd voor gebruikvia een mobiel apparaat. U moet dan alleen accepteren dat sommige functies niet beschikbaar zullen zijn en de grafische details beperkt zijn. Hierdoor blijft de omvang van gedownloade data wel mooi beperkt. Als u dus niet op wifi zit en werkt op mobiel internet, is dit sterk aan te bevelen.

Zoals gezegd, om te kunnen wedden via 1xbet op uw mobiele telefoon of tablet is het niet strikt noodzakelijk om de app te installeren. De website van 1xbet herkent het vanzelf als u toegang probeert te verkrijgen vanaf deze mobiele apparaten, en automatisch wordt er een versie van de website aangeboden die de service voor de speler optimaliseert.

Gebeurt dit niet automatisch, dan kunt u de mobiele versie van de website ook handmatig instellen. U moet natuurlijk in de eerste plaats het exacte adres van de website onthouden. Daarna is het vrij eenvoudig. Het is voldoende te weten dat u voor de mobiele versie normaal gesproken “m.” moet toevoegen vooraan het adres.

Geld inleggen en opnemen via de mobiele telefoon

De mogelijkheid om geld in te leggen op uw spelersaccount via de mobiele telefoon behoort tot een standaard service van online kansspelaanbieders. 1xbet vormt daarop geen uitzondering: deze manier van geld inleggen is bij ons mogelijk. Het werkt allemaal op grond van een in te dienen verzoek, op grond waarvan u vervolgens een sms ontvangt met een bevestigingscode. Die vult u in, verstuurt deze en een ogenblik later is uw account opgewaardeerd, onafhankelijk van welke mobiele provider u gebruikt. Het bedrag wordt ofwel van uw credit gehaald, of de transactie wordt verrekend in het saldo-overzicht dat u maandelijks ontvangt.

Voor dergelijk betalingen moet u vooraf met een paar zaken rekening houden. Ten eerste is dit een methode om kleinere bedragen in te leggen, met een maximum dat meestal ligt rond de €50,-. En opnemen is op deze manier helemaal niet mogelijk. Uw account moet altijd zijn verbonden aan een elektronische protefeuille of een bankrekening. Een ander nadeel zijn de relatief hoge transactiekosten, die rond de €2,- liggen. Ten opzichte van veel andere betaalmethoden is inleggen via de mobiele telefoon wel snel. Ondanks de nadelen is het daardoor nog steeds een erg geliefde betaalmethode.

1xbet mobiel wedden. Hoe kan ik bij 1xbet wedden via mijn mobiele telefoon?
5 (100%) 1 vote