1xbet NL bonus 100%

22bet

22bet 22Bet is een van de nieuwste bookmakers op de markt. Het bedrijf is opgericht in 2017 en ontwikkelt zich van begin af aan snel en trekt een steeds groter aantal klanten aan. Dit komt onder meer door aantrekkelijke startbonussen en een zeer groot aanbod, dat gepaard gaat met een aantrekkelijke, overzichtelijke website. Laten we eens kijken wat 22Bet nog meer te bieden heeft.

Het aanbod van bookmaker 22Bet

Het aanbod van deze bookmaker is echt enorm uitgebreid. Wat het aantal sporten betreft, treffen we dezelfde disciplines aan als op andere websites, dus de populairste sporten en e-sporten, maar 22Bet geeft ons daarbij de mogelijkheid om zelfs in te zetten in de laagste divisies van bepaalde landen. Daarnaast kan er worden gewed op culturele en politieke evenementen, en dan niet alleen de meest populaire als de presidentsverkiezingen of Oscaruitreikingen maar zelfs programma’s als Dancing with the Stars in Ierland of bepaalde gebeurtenissen in een populaire serie.

Het grootste voordeel van 22Bet is het aantal beschikbare bets voor een gegeven event. Bij de meeste populaire toernooien als de Champions League en het WK beschikken we over tot wel 1500 verschillende opties. Behalve de basisweddenschappen kunnen we ook inzetten op handicaps, manieren dat doelpunten tot stand komen, de tijd totdat er een doelpunt valt en nog veel meer. Hier vindt iedereen met zekerheid iets dat bij zijn tactiek past. Bij de kleine competities is het ietwat anders. Wedstrijden in de Engelse FA Cup geven ons meer dan 1000 inzetmogelijkheden.

22bet inschrijven – welkomst bonus 100 €/£/$ »
Ook live-bets zijn zeer goed verzorgd. Iedere dag kan er op een groot aantal events worden ingezet. De koersen worden razendsnel geactualiseerd. Hier onderscheidt zich 22Bet doordat je niet alleen kunt inzetten op de belangrijkste wedstrijden van de dag maar ook op minder grote competities als bijv. de tweede divisie in Rusland. More info here

Ook de koersen zijn aantrekkelijk. De meesten zitten weliswaar op hetzelfde niveau als bij andere bookmakers, maar er is ook een deel dat wat gunstiger is dan bij de concurrentie.

22Bet – bonussen

Waarschijnlijk is dit voor iedereen het meest interessante onderwerp. 22Bet biedt net als iedere andere zichzelf respecterende bookmaker een bonus op de eerste storting.

100 €/$ BONUS VOOR DE EERSTE STORTING + 22 BET POINTS

Wanneer je voor het eerst geld stort, kun je een bonus tot 122% van het bedrag ontvangen tot maximaal 100 €/$. Daarnaast ontvang je 22 Bet Points, die je kunt inzetten bij volgende weddenschappen. Om het bonusbedrag daadwerkelijk te ontvangen, moeten we het vijfvoudige bedrag hebben ingezet op tenminste drie verschillende weddenschappen met een koers van 1.40 of hoger. Helaas hebben we hier slechts zeven dagen de tijd voor.

BONUS VAN 44% TOT € 50/$50 + 22 BET POINTS OP DE TWEEDE STORTING

Als een bonus voor de eerste storting nog niet genoeg was, heeft 22Bet nog zo’n bonus in petto. We kunnen 44% van het gestorte bedrag krijgen tot wel 50 €/$, en opnieuw 22 Bet Points. De overige voorwaarden (inzetwijze en tijdslimiet) zijn gelijk aan die voor de eerste stortingsbonus.

BOOKMAKERSBONUS “VRIJDAG RELOAD”

Als je op vrijdag geld stort, kun je een bonus van 40% ontvangen tot maar liefst 50 €/$. Deze aanbieding is eenmalig en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De potentiële bonus moet drievoudig worden ingezet, op minimaal drie weddenschappen met een koers van 1.40 of hoger. Hiervoor hebben we 24 uur de tijd.

De website van de bookmaker

22Bet heeft een zeer overzichtelijke en simpele website. Spelers beschikken over alle opties en het inzetten werkt heel intuïtief. Je zult geen problemen ondervinden. De blauwwitte vormgeving van de website is rustgevend voor de ogen.

22Bet – mobiele versie

22Bet biedt zijn klanten tevens een responsieve mobiele website, die toegankelijk is via telefoon en tablet. Er is op dit moment nog geen app maar toch gaat inzetten op je telefoon behoorlijk eenvoudig en snel.

Betaalmethoden

Een volgend groot voordeel van deze bookmaker. Het aantal manieren waarop we geld kunnen storten is bijna oneindig. Bankpassen, e-portemonnees, overboeken via je telefoon, betaalsystemen, internetbankieren, prepaidkaarten, cryptovaluta en nog veel meer. Er is waarschijnlijk geen tweede bookmaker die op zoveel manieren geld in ontvangst neemt. Ook voor het uitbetalen zijn er talloze opties.

22Bet samenvatting

22Bet is een uitstekende bookmaker. De website biedt een enorm aantal weddenschappen, laat je op de meest uiteenlopende manieren geld storten, is overzichtelijk en werkt erg intuïtief. Het enige nadeel van deze bookmaker is het bonusaanbod. Dat is op zich goed maar vanwege de korte realisatietijd zeer veeleisend en daarom hoofdzakelijk geschikt voor grotere spelers.

Meer informatie over 22bet:

22bet Polska
22bet Бонус България
22bet Latvijas bonuss

22bet
5 (100%) 1 vote