1xbet NL bonus 100%

Dimitri Payet zal volgende maand waarschijnlijk terugkeren naar West Ham tegen Liverpool

West Ham heeft een blessureboost gekregen nadat Slaven Bilic onthulde dat Dimitri Payet waarschijnlijk zijn eerste ploeg terugbrengt tegen Liverpool op 2 januari.

Payet, die vijf goals scoorde in zijn indrukwekkende start van Het leven in de Premier League, werd verwacht tot februari nadat hij een enkelblessure opliep na een tackel door James McCarthy in de 1-1 gelijkspel tegen Everton van West Ham vorige maand.

Maar Bilic, sprekend voor zijn zijde Tweede kerstdag clash tegen Aston Villa, zegt dat de international van Frankrijk de komende dagen zal terugkeren naar training, en zou kunnen optreden wanneer Liverpool naar Upton Park reist.

“Het is goed nieuws met Dimitri, want hij loopt voor op schema , dus hij moet met ons trainen na het Villa-spel of de wedstrijd in Southampton, “zei Bilic.

” Hij traint met de fitnesscoaches en hij is mogelijk betrokken bij de Liverpool-wedstrijd, wat een grote opsteker is.In het begin dachten we dat hij in februari terug zou zijn, maar hij loopt ver voor op schema en het is niet zo slecht. Zijn enkel is erg goed – hij is stabiel – dus het is geweldig nieuws als het zo gaat. “

West Ham is er niet in geslaagd om te scoren in hun laatste drie uitjes en de laatste smaakte de overwinning in hun 2-1 nederlaag van Chelsea op 24 oktober.

Hun reis naar Villa, die dit seizoen slechts zeven punten hebben verzameld, lijkt een goede kans voor Bilic te zijn om hun campagne weer op het goede spoor te krijgen.Maar de voormalige manager van Kroatië neemt niets als vanzelfsprekend aan.

“Ik zag hun laatste paar wedstrijden en tegen Newcastle hadden ze echt een goede wedstrijd, vooral nadat ze gelijk waren,” zei de 1-1 gelijkspel van Bilic of Villa in St James ‘Park op zaterdag.

“Gedurende 20 minuten waren ze veel beter en ik heb de energie gezien, hun kwaliteit gezien en ze vechten voor hun leven. Maar ze hebben nu vertrouwen omdat ze één punt hebben van een uitwedstrijd. Ze zijn tegen ons thuis en kijken uit naar die wedstrijd.

“Dus vergis je niet, ik verwacht niet dat er iets eenvoudiger is dan tegen Swansea, Stoke of Manchester United.Ze hebben een aantal goede spelers die je kunnen schaden. “

De reis van West Ham naar Villa zou te snel kunnen komen voor de spelmaker Manuel Lanzini, die een maand lang opzij is geschoven met een dijblessure, maar de spits Andy Carroll kan beschikbaar zijn.

Beoordeel dit artikel