1xbet NL bonus 100%

1xbet en helpdesks voor technische ondersteuning

1xbet technische ondersteuning Hoe zit het met de technische ondersteuning van 1xbet? Wij hebben een website die volledig gelokaliseerd is voor 35 wereldtalen en het mogelijk maakt om te weddden in tientallen munteenheden. Daaraan verbonden is ook een helpdesk voor technische ondersteuning die wordt verzorgd in tientallen wereldtalen. In de lijst op de website kunt u snel zien of uw taal er tussen zit. U vindt daar ook de volledige handelsvoorwaarden. Die laatste zijn overigens niet in alle talen beschikbaar. Het is dus het handigst als u het Engels voldoende beheerst.

Hoe kan ik de 1×bet helpdesk bereiken?


Per e-mail

De eerste mogelijkheid om de helpdesk te bereiken is per e-mail, op het adres info-en@1xbet.com. Dit adres is bedoeld voor algemene vragen. Daarnaast is er een adres voor veiligheidskwesties, namelijk security-en@1xbet.com. De andere contacten zijn niet bedoeld voor spelers, maar voor potentiële handelspartners en vertegenwoordigers van de media.

1xbet inschrijven – welkomst bonus 100 €/£/$ »

Per 1xbet -telefoon

U kunt met uw vragen ook terecht bij de telefonische helpdesk van 1xbet. Deze is beschikbaar op het nummer 8 (800) 555-51-81 en is non-stop bereikbaar om vragen en problemen van klanten op te lossen.

Per chat

U kunt ook direct op de website 1xbet.com contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen op de live chat eventuele problemen voor u oplossen. U kunt in de chat soms het bericht krijgen dat de medewerker momenteel offline is, soms ook op werkdagen. In dat geval kunt u kiezen om even te wachten: meestal is de medewerker binnen een paar minuten weer beschikbaar. U kunt in zoʼn geval ook een e-mail sturen. De communicatie per chat is mogelijk in een aantal talen.

Contactformulier

Op de website 1xbet.com vindt u ook een contactformulier, waarmee u onze medewerkers kunt raadplegen. Het is voldoende om het e-mailadres in te vullen waarop u een antwoord wenst te ontvangen. U kunt dan binnen 24 uur een antwoord verwachten.

Sociale media

Op de sociale media hoeft u natuurlijk niet alleen het actuele nieuws uit de wereld te volgen. Op de Facebook-pagina en Twitter van 1xbet is ook ruimte voor uw vragen. Maar let op: beide zijn uiteraard wel alleen beschikbaar in het Engels.

Antwoord rechtstreeks via de website 1xbet.om

Als u iets onduidelijk is, vindt u op de website van 1xbet behoorlijk gedetailleerde regels voor de weddenschappen en hoe u kunt inzetten. Ook vindt u informatie over het downloaden en installeren van de mobiele apps. Bovendien is dit allemaal voor de duidelijkheid stapsgewijs geïllustreerd met plaatjes.

1xbet en helpdesks voor technische ondersteuning
5 (100%) 1 vote